Publicat de: ricksis | 16 Iulie 2010

Amara Reloaded!

Cum am zis, am 6 ani de activitate la cercul de automodelism la Palatul Național al Copiilor… și tocmai l-am încheiat pe al 7-lea :D. Ceea ce credeam că va fi o excursie de 3 zile în tabăra pe care o știu așaaaaaaaaaa de bine s-a dovedit a fi mult mai mult de atât.

M-am trezit vineri dimineață cu gând că doar voi asista premierea concursului de navomodelism (care se desfășura de pe 7 pe 9, tot la Amara). După-amiaza am plecat spre Urziceni, iar la 8 seara eram lângă lac. Am ratat festivitatea de premiere, ajungând prea târziu, însă nu am fost supărat, pentru că aveam atâtea de făcut… Eram din nou, pentru al 7-lea an, în acea tabără!

Yep, m-am întâlnit cu rivalii din Vaslui, Dâmbovița și Harghita. Impropriu zis „rivalii”, pentru că în afara celor 5 minute de cursă suntem frați 😀 . Nu-i mai văzusem pe niciunul de un an. Am stat prin tabără și ne-am distrat până duminică dimineață, mai ales când am făcut grătar pe o ploaie torențială.

Apoi, când teoretic eu și cu încă vreo 3 trebuia să ne întoarcem în București, am aflat că aș mai putea sta și la concursul de automodelism (eu sunt deja prea mare pentru a mai putea concura la juniori)… și am decis să rămân, deși de o lună nu știu dacă am dormit 10 nopți la mine în cameră…

Pista

Și a fost genial că am rămas.

Concursurile au început de luni. De luni nu am mai avut liniște. Aculumatori de încărcat, mașini de pregătit, drumuri nenumărate între pistă și cabana unde aveam tot. Puști recrutați de un an, care nu știau ce trebuie făcut. Soare arzător… Ah…

Luni a fost proba de îndemânare și cea de viteză 1/12. Pentru echipa Bucureștiului au concurat doi dintre novici și nu am obținut rezultate așa groazve.

On your marks... Get set...

Marți a urmat viteză 1/10 Pro și și 1/10 Off-road. Am luat la o probă locul 2 și la cealaltă locul 3, medaliile aurii fiind „adjudecate” celor de la Pucioasa. Le merită, datorită mașinilor mai bune… însă noi am compensat prin tehnică de pilotaj :D.

Who's gonna finish first?

Miercuri s-au încheiat toate probele. Ziua a început cu cea de 1/10 Touring…Una dintre mașinile noastre a mers perfect. Cealaltă… Am încercat 5 combinații de motor și variator, însă niciuna nu a mers…

1/10 Touring, locul 2

Drept rezultat, am obținut locul 2 și locul 6 (din 12 echipaje). So it was not so bad, afterall…

Ultima probă a fost 1/8 Track. Adică automodele cu motor termic… pe scurt, preferatele mele. Am una de vreo 4 ani acasă, a mea, cumpărată la mâna a doua, cu care mă dau concurez de fiecare dată… Însă de data asta a fost unul dintre băieți. Prefer să nu zic ce locuri am luat la proba asta [5 și 6, there, I said it].

Termica mea 😀

Daaaaaaaaaaaar, ăsta a fost concursul… Ce a fost pe lângă a fost cu totul altceva. Distracție, cum a fost întotdeauna la Amara… Am mers la terasă de vreo două ori, am făcut grătar de două ori și am mâncat cu toții… Am avut și fete, lucru în premieră pentru mine în tabără! Au fost și acum doi ani, însă eu nu le-am prins… Sunt din Țăndărei, voluntare la Crucea Roșie, și au avut acum, ca și atunci, pregătire. Câteva telefoane și am putut să ne întâlnim cu ele aproape în fiecare seară :D.

Instantanee!!

Plus că am simțit că a fost unul dintre cei mai tari ani la Amara… și asta dintr-un motiv foarte simplu: niciodată nu am mai stat toți să ne distrăm fără să simțim măcar vreo urmă de rivalitate în priviri sau tonul vocii… Stăteam împreună după mese, la tenis de masă sau, pur și simplu, între probele concursurilor.

Jumătate București, jumătate Dâmbovița...

Eu și Acidu'

Ah, și acum mai trebuie să stau încă un an până data viitoare? 😦

Anunțuri

Responses

  1. foarte misto pozele 🙂 o sa imi fie dor de toate zilele astea :-< acum am vazut ca in poza de grup, cristi ii acopera capu' lu' acidu=)) si fiind singurele fete, am cam fost privilegiate ;;): "pa fetiliiiiiiii" :))

    • Haide, nu are de ce să îți fie dor… Doar ne vedem și la anul, nu? 😀 și nu-ți face griji pentru Acidu’, e bine 😛

  2. nu, nu, la anul nu ne mai vedem:)..:D hm..nu prea e bine ca a zis ca vrea sa se tunda 😐 ;))

  3. ce frumos ca ti-ai amintit de noi…ne place sa lasam urme dintr-astea..:)

    • Păi nu prea aveam cum să uit de voi, având în vedere că n-ați venit des pe la noi. Dar acum ne-ați surprins, ca și acum doi ani…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: