Publicat de: ricksis | 10 August 2010

Meeting!

După cum am zis, am trimis un mail întregii clase acum vreo două săptămâni. Am primit multe reply-uri, însă nu s-a ales nimic. Unii au răspuns, unii au crezut că se subînțelege că ei vin și au decis să nu-mi răspundă. I-am lăsat în pace și le-am zis că eu voi fi acolo marți la 4 și ceva. Cine vrea să vină e binevenit…

Iar astăzi s-au arătat exact persoanele care mi-au răspuns la mail. Ideea mea a fost să facem ceva ce nu putem face în timpul școlii. Până la urmă a fost Grădina Japoneză cea care ne-a găzduit, cum face de obicei.

…Și a fost o ieșire reușită. Am stat pe păturică, la umbră, și am povestit ce s-a întâmplat până acum în vacanță. Fiecare, pe rând. Apoi, ce mai avem planificat.

La sfârșit, am plecat unii într-o direcție, unii în cealaltă… doar după ce am promis că ne mai vedem o dată până pe 13 septembrie!

Anunțuri

Responses

  1. Mi se pare frumos ca si in vacanta sunteti uniti ceea ce cu parere de rau nu se intampla si in cazul meu , in fiecare vacanta fiecare o ia pe drumul sau si ne reintalnim la scoala.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: